Huis Video's playlist ONGEVEER DE V.S. Officieel Web
Nederlands

Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd

kwaliteit Zelfklevend Waterdicht makend Membraan, Toorts Toegepast Waterdicht makend Membraan Fabrikant From China

kwaliteitsleverancier Hoofdproducten
loading

2023 Company Promotion Video van Joaboa Tech

May 30, 2023
Topmerk van waterdichte bouwmaterialen uit China, vertegenwoordigend merk van Chinese zelfklevende waterdichte membranen, kwaliteit van PVC/TPO synthetische membranen van de wereldklasse, gecrediteerd door FM-goedkeuringen.

Joaboa Tech is een van de top 3 merken van waterdichtheid / decoratie & energiebesparende / vloerhardingsmaterialen / kunstmatig anorganisch kwarts uit China.

In tegenstelling tot andere leveranciers, zijn we heel anders door het leveren van een reeks van unieke systemen die veel problemen kunnen oplossen bij het gebruik van traditionele producten of systemen,
door de totale kosten te verlagen en de bouwperiode te verkorten door de bouwlagen en de toepassingsstappen te verminderen.

De hoogste en grootste gebouwen, versierd met aluminium gevelsysteem, zijn allemaal door ons gebouwd in het Chinese vasteland hier.
En voor het hoofdkantoor van HUAWEI/TENCENT/ALIBABA, zijn de meeste productiebasen van VIVO/OPPO/TCL ook door ons gebouwd, met behulp van waterdichtheid/gevelsysteem door ons ook.

We zijn vooral op zoek naar een aantal zakelijke partners die hun eigen bedrijven of middelen die we samen kunnen werken op basis van agenten / distributeurs relatie hebben.

Ga naar https://www.joaboa-tech.com voor meer informatie.

Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd.
WhatsApp-ID: +86 18680323957
P: +86 0755 33052250
E: international@zhuobao.com