Bericht versturen
Huis
>
ONGEVEER DE V.S.
>

Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Bedrijfprofiel

Leverancier van het de industrie de Belangrijke Systeem van Functionele Bouwmaterialen

Leverancier van het de industrie de Belangrijke Systeem van Functionele Bouwmaterialen

De de Technologiegroep van Shenzhenjoaboa (hierna als Joaboa-Technologie wordt bedoeld) is een industrie-leidende functionele provider van het bouwmateriaalsysteem, evenals een nationale high-tech onderneming, opgezet in 1999 die. Als Hoogste merk 3 van diverse bouwmaterialen van China, Joaboa-worden de producten en de systemen van Technologie wijd gebruikt in belangrijke infrastructuurbouw, industriële gebouwen en burgerlijke & commerciële gebouwen, met oriëntatiepuntprojecten zoals Hong Kong-Zhuhai-Macao Bridge, Nationale Openbare Veiligheid, Peking 2008 Olympische Spelenstadion, de Luchthaven van Shenzhen Bao'an, Peking Universal Studios, de Basis van HUAWEI eerste Bantian, TENCENT-HK, Kanton Eerlijk Stadion, enz.
Pionier van Hoogte - kwaliteits Waterdicht Systeem

Pionier van Hoogte - kwaliteits Waterdicht Systeem

Joaboatechnologie is gestationeerd in Shenzhen, met zeven moderne die productiebasissen in Tianjin, Suzhou, Shishou, Wuhan, Chengdu, Huizhou en Foshan worden gevestigd. Joaboatechnologie heeft meer dan 100 kern nationale octrooien bereikt, en ontwikkeld 2 nationale zeer belangrijke nieuwe producten en FM GOEDGEKEURD middel 5 en high-end PVC/TPO dakwerkblad en WICI het Waterdicht maken & integreerde de Isolatie producten. Joaboatechnologie heeft 5 belangrijke de industrie standaardlaboratoria met sterke technische onderzoek en ontwikkelingsmogelijkheden.
Representatief Brand van Chinees Zelfklevend Waterdicht Membraan

Representatief Brand van Chinees Zelfklevend Waterdicht Membraan

In tegenstelling tot andere leveranciers, Joaboa-komt Technologie in de markt duidelijk uit door reeks unieke systemen te verstrekken die vele kwesties kunnen oplossen wanneer het gebruiken van traditionele producten of systemen, door de totale kosten te drukken en de bouwperiode met de daling van bouwlagen en toepassingsstappen te verkorten. Joaboatechnologie heeft strategische samenwerking met de meesten van top 100 Real Estate-Bedrijven in Chinees vasteland, evenals sommige beroemde buitenlandse ontwikkelaars, zoals SM-Groep van Filippijnen, Prins Group van Kambodja, enz. gevestigd. 

Redacteur van de Nationale Normen van China in de Bouw van Waterdichte Industrie

Ten eerste naar voren gebrachte huid-Type het Waterdicht maken Theorie, uitvinder van nat-Toepassing & pre-Toepassing, die in de Nationale regelgeving van China in 2003 zijn geschreven. In 2009, Joaboa-nam Technologie aan de formulering van de Nationale pre-Toegepaste Norm van China en Natte Geïnstalleerde Waterdicht makende Bladen (GB/T23457-2009) deel, rangschikkend bovenkant onder die redacteurs. Bondsure™ Zelfklevende Waterdicht makende Membranen geschat als Nationale Zeer belangrijke Nieuwe Producten van China door China Vijf Ministeries en de Commissie. De verkoopopbrengst houdt Bovenkant vele jaren.
Redacteur van de Nationale Normen van China in de Bouw van Waterdichte Industrie

Nul Systeem van de Tekort Waterdicht Dienst (Bovenkant 1 in China)

In 2014, Joaboa-nam Technologie het lood in het samenwerken met professionele verzekeringsmaatschappijen om de verzekering van de de techniekkwaliteitsborging van de industrie eerste waterdichte in China te creëren. In 2018, Joaboa-breidde Technologie de periode van de kwaliteitsgarantie van waterdichte techniek van 5 jaar aan 15 jaar uit. Nul Systeem van de Tekort Waterdicht makend Dienst heeft Chinese Hoogste het Waterdicht maken Bouwtechnologie vertegenwoordigd.
Nul Systeem van de Tekort Waterdicht Dienst (Bovenkant 1 in China)

Volledige Productreeks

Joaboatechnologie kan aan uw behoefte en vraag betreffende de Bouw van het Waterdicht maken, Decoratie & Energy-saving, Vloer het Verharden en de Kunstmatige Gebieden van de Kwartssteen met een volledige waaier van producten voldoen. Joaboatechnologie kan bijna allerlei traditionele waterdicht makende materialen verstrekken u wenst; wat meer, wij is veroorzaken sommige unieke systemen die kunnen helpen om uw marketshare uit te breiden en uw concurrentievermogen te verhogen met Differentiatiestrategie.
Volledige Productreeks
1999 - 2022
Ontwikkelingsgeschiedenis
Houd het Groeien, Gaand Globaal!

Marketing Gebied

1999

Mei., 2001

september 2007

november 2007

Maart, 2009

Maart, 2010

Juli, 2010

Mei., 2012

april 2014

Okt., 2014

december 2014

April., 2015

november 2015

April., 2016

Juni, 2016

Okt., 2017

Januari, 2018

Maart, 2018

Maart, 2018

Maart, 2019

Augustus, 2019

december 2020

Februari, 2021

Januari, 2022

Maart, 2022

April., 2022

Okt., 2022

Joaboatechnologie is binnen een Hoogste merk 3 na jaren van ontwikkeling geworden China, de van wie producten hebben uitgevoerd naar meer dan 50 buitenland, als, Vietnam, Kambodja, Maleisië, Thailand, Indonesië, India, Mongolië, Filippijnen, Myanmar, de V.S., Colombia, Brazilië, Chili, Peru, Argentinië, het UK, Noorwegen, Zuid-Afrika, Agentina, Egypte, Australië, Oeganda, Lesotho, Mauritius, Zuid-Soedan, enz.

Het handelsmerk „Joaboa-Technologie werd“ geregistreerd in Shenzhen.

De technologieco. van Shenzhenjoaboa, Ltd werd opgericht en met succes ontwikkelde Zelfklevende Waterdichte Membranen Bondsure® en SPU-één-Component Polyurethaan Waterdicht makende Deklaag. In September hetzelfde jaar, Joaboa-Technologie werd geschat als „Wetenschap van Shenzhen top 100 en Technologieondernemingen“.

De Technologieco. van Wuhanjoaboa, Ltd werd opgericht.

De Technologieco. van Suzhoujoaboa, Ltd werd opgericht.

Joaboatechnologie werd geschat als nationale high-tech onderneming, en was de eerste partij ondernemingen in Shenzhen om dit worden toegekend certificaat.

De Bouwenergie van Hubeijoaboa - Co. van de besparingstechnologie, Ltd is officieel geregistreerd in Wuhan.

Nieuw die de Bouwmaterialenco. van Chengdujoaboa, Ltd door wordt geregistreerd Industriële en Commerciële Dienst. Het bedrijf is hoofdzakelijk bezig geweest met onderzoek en ontwikkeling van nieuwe energy-saving en milieu bescherming die waterdichte materialen bouwt.

WiCi het Waterdicht maken & van het Isolatie Samengesteld Geïntegreerd Dakwerk Systeem werd uitgevonden, wat het waterdicht maken & isolatieprojecten kan verwezenlijken in één keer.

Joaboatechnologie bracht Nul Systeem van de Tekort Waterdicht makend Dienst naar voren samen met de verzekeringsmaatschappij van Taiping, die eerste waterdicht is de verzekering van de techniekkwaliteit in Waterdicht makende Industrie van China.

Werd het WiCi Geïntegreerde Comité geselecteerd tegen Nieuw van China van 2014 Nationale Zeer belangrijke Het Project van het productplan, gezamenlijk door Vier Ministeries dat van China wordt geadviseerd en De Commissie.

De Groep van Joaboatechnologie werd opgezet.

De Technologieco. van Tianjinjoaboa, Ltd werd opgericht.

De poly Zuidelijke Groep en de Polybeleggingsmaatschappij investeerden in Joaboa Technologie en werd de tweede - grootste aandeelhouder van het bedrijf.

De 8ste productie van Joaboa-de Groep die van Technologie wordt gebaseerd werd gevestigd, van wie de naam is de Bouwmaterialenco. van Foshan TOYU, Ltd.

Joaboatechnologie voltooide de registratie binnen van verandering van aandelenkapitaal Shenzhen Verenigde Gelijkheidsuitwisseling. In Augustus, de Technologie van Shenzhen Joaboa Co., Ltd voltooide de industriële en commerciële registratie, waarvan geregistreerd die kapitaal tot 200 Miljoen Chinese Yuans wordt verhoogd.

Joaboatechnologie werd geselecteerd als één van de top 500 Bouwmaterialen Ondernemingen in China in 2017 en één van het top 100 Privé Gebouw Materialenondernemingen.

Joaboatechnologie werd genoemd als Globale Strategisch van 10 jaar van Citibank Partner.

De Technologieco. van Hubeijoaboa, Ltd werd opgericht.

De periode van de verzekeringswaarborg van Nul Tekort Waterdicht makend Systeem werd bevorderd van van 5 jaar aan 15-jaar.

acht opeenvolgende jaren, Joaboa-werd Technologie top 500 toegekend zoals „ Merk van de huisvestings het Ondernemingen Aangewezen Leverancier“ en „top 500 het Huisvesten Ondernemingen Aangewezen Leverancier van Verfdecoratie en Isolatie Geïntegreerde Raad“.

Joaboatechnologie werd vermeld in de „Ondernemingen van Guangdong top 500 in 2019“ en „Innovatieve Ondernemingen van Guangdong de top 100“.

Het de TuinRisicodragend kapitaal van het land voltooide een nieuwe industriële ketting strategische investering op Joaboa-Technologie.

Technologie van handelsmerkjoaboa werd omvat in de Lijst van de Sleutel van 2021 Handelsmerken van de Provincie van Guangdong.

Joaboatechnologie werd goedgekeurd aan de Post-doctorale Innovatie van opstellingsshenzhen Praktijkbasis.

Joaboatechnologie werd toegekend als top 10 Aangewezen Leverancier van Waterdicht Materialen onder de Ontwikkelingsondernemingen van Real Estate van China top 500 11 opeenvolgende jaren, de Bouwenergie van Hubei Joaboa - besparingsco., Ltd werd toegekend top 10 Aangewezen Leveranciers van Verfdecoratie en Isolatie Geïntegreerd Comité onder Real Estate van China top 500 Ontwikkelingsondernemingen vier opeenvolgende jaren.

Joaboatechnologie en Goodway, Shenghui, strategische bereikt Mingyang samenwerking in de photovoltaic industrie.

Joaboatechnologie werd vermeld in de top 500 Ondernemingen van Guangdong en Top 100 Innovatieve Ondernemingen van Guangdong in 2022.

Honor & Certifications
 • China Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Certificatie
  De hoogste Leverancier van Waterdichte Materialen verkoos top 500 door de Ontwikkelingsondernemingen van Real Estate van China
 • China Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Certificatie
  Globale Strategische Partner de van 10 jaar van Citibank
 • China Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Certificatie
  Ondervoorzitter Unit die van China Waterdichte Vereniging bouwen
 • China Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Certificatie
  De top 10 Bouw Waterdichte Onderneming van de Technologieinnovatie in China
 • China Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Certificatie
  De Certificatie van de FMgoedkeuring van pvc-Blad & TPO-Blad
 • China Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Certificatie
  Uitstekende Onderneming die door het Milieuetiket van China wordt toegekend
 • China Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Certificatie
  Invloedrijk Merk van het Waterdicht maken van Membranen
 • China Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Certificatie
  Invloedrijk Merk van Hoge Polymeer Waterdicht makende Membranen
 • China Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Certificatie
  Invloedrijk Merk van de Waterdicht makende Materialen van het Familiegebruik
 • China Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Certificatie
  De Nationale High-tech Onderneming van China
 • China Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Certificatie
  Uitvoerende directeur van van de de Techniekbouw van China de Normalisatievereniging (maak en Reparatie waterdicht)
 • China Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Certificatie
  Het Nationale Zeer belangrijke Product van China (WiCi-het Waterdicht maken & van het Isolatie Samengesteld Geïntegreerd Dakwerk Comité)
 • China Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Certificatie
  Belangrijke Onderneming in Waterdicht makende Industrie van China
 • China Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Certificatie
  Top 500 Ondernemingen in Guangdong
 • China Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Certificatie
  Beroemd Merk in de Provincie van Guangdong
 • China Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Certificatie
  Nationaal Zeer belangrijk Nieuw Product (Zelfklevende Bitumineuze Waterdicht makende Membranen Bondsure™)
 • China Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Certificatie
  Beroemd Merk in Shenzhen
 • China Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Certificatie
  Technische de Vooruitgangstoekenning van China van de Bouw van Waterdicht makende Industrie
 • China Shenzhen Joaboa Technology Co., Ltd Certificatie
  De nationale Onderneming van het AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENkrediet in Bouwnijverheid

Coöperatieve partner

We worden vertrouwd door wereldberoemde bedrijven.
We worden vertrouwd door wereldberoemde bedrijven.
We worden vertrouwd door wereldberoemde bedrijven.
We worden vertrouwd door wereldberoemde bedrijven.
We worden vertrouwd door wereldberoemde bedrijven.
We worden vertrouwd door wereldberoemde bedrijven.
We worden vertrouwd door wereldberoemde bedrijven.
We worden vertrouwd door wereldberoemde bedrijven.
We worden vertrouwd door wereldberoemde bedrijven.
We worden vertrouwd door wereldberoemde bedrijven.
We worden vertrouwd door wereldberoemde bedrijven.
We worden vertrouwd door wereldberoemde bedrijven.
We worden vertrouwd door wereldberoemde bedrijven.
We worden vertrouwd door wereldberoemde bedrijven.
We worden vertrouwd door wereldberoemde bedrijven.
We worden vertrouwd door wereldberoemde bedrijven.
We worden vertrouwd door wereldberoemde bedrijven.
We worden vertrouwd door wereldberoemde bedrijven.
We worden vertrouwd door wereldberoemde bedrijven.
We worden vertrouwd door wereldberoemde bedrijven.