Bericht versturen
Huis
>
Unieke Systemen
>

Decoratief & Energy-saving Geïntegreerd Bekledingssysteem

Inleiding van Geïntegreerd de Bekledingssysteem van Joaboa Technologie

Gebaseerd op het verschillende onder ogen ziende materiaal, Geïntegreerde gebruikte de Bekledingssysteem van Joaboa kan het Technologie hoofdzakelijk in 3 types worden geclassificeerd: Aluminiumrol/Echte Steen/Ceramische Oppervlakte Decoratieve & Energy-saving Geïntegreerde Bekledingssystemen. Voor dit deel, zullen wij over Joaboa-van de het Aluminiumrol van Technologie de Oppervlakte Decoratief & Energy-saving Geïntegreerd Bekledingssysteem, in het kort, aluminium-Type Joaboa-hoofdzakelijk de Bekledingssysteem van Technologie, en het geïntegreerde paneel bespreken dat wij in dit systeem hebben gebruikt worden genoemd aluminium-Type Joaboa-Comité. 
Inleiding van Geïntegreerd de Bekledingssysteem van Joaboa Technologie

Fluorocarbon & Nano Deklaag Behandelde Decoratieve Oppervlakte van de Aluminiumrol

De oppervlakte decoratieve laag van aluminium-Type Joaboa-Comité is fluorocarbon-met een laag bedekte aluminiumrol met eenvormige deeltjesdistributie en lage adhesie aan stof. Zijn oppervlakte is niet gemakkelijk om vuil aan te hangen, en heeft goed zelfreinigend effect. Tegelijkertijd, keurt de nano zelfreinigende technologie van Joaboa-Comité high-tech nanotechnologie goed, en een dikte van 1-3 nanometers van TiO2 wordt voorbereid op de oppervlakte. Onder de katalyse van zonlicht en ultraviolette straling, heeft het twee belangrijke kenmerken: sterke oxydatie en super hydrophilicity. 
Fluorocarbon & Nano Deklaag Behandelde Decoratieve Oppervlakte van de Aluminiumrol

De kleurrijke Aluminiumrol behandelde Decoratief Effect

De kleur van de decoratieve onder ogen ziende laag kan uit twee categorieën worden geselecteerd: stevige kleur en imitatiesteenkleur. De kleur kan volledig worden aangepast. Dat betekent wij de verbeelding van de ontwerper in werkelijkheid kunnen veranderen, zelfs gaat de kleur niet in de aard weg. Na jaren van ontwikkeling, Joaboa-is Technologie een HOOGSTE 1 Merk in Chinese de ProjectenBouwnijverheid van de Aluminiumvoorgevel geworden. 
De kleurrijke Aluminiumrol behandelde Decoratief Effect
Grootte van aluminium-Type Joaboa-Comité

Grootte van aluminium-Type Joaboa-Comité

Bekijk de grootte van aluminium-Type Joaboa-Comité. De verstrekte breedte is 400mm, 500mm, 600mm en 900mm. De dikte kan van 25mm tot 100mm, volgens het vereiste van het energiebehoud van de projectnorm worden gekozen. De lengte kan worden geplaatst om de vraag van ontwerp te ontmoeten. Vergeleken met traditionele aluminiumpanelen, Joaboa-zijn de Comités verkiesbaarder.
Heet-drukt Productietechnologie in het Produceren van Joaboa-Comité wordt gebruikt dat

Heet-drukt Productietechnologie in het Produceren van Joaboa-Comité wordt gebruikt dat

Joaboatechnologie introduceerde het productiemateriaal van sandwichpaneel door SAIP van Italië, van volledige functies en geavanceerde technologie wordt voorzien die. Door de infiltratie van het polyurethaan microporous het schuimen prestaties, het paneel te gebruiken, kan het materiële en steunende materiaal van de isolatiekern samengesteld zijn samen met heet-drukt proces in automatische productielijnen, dus om de productkwaliteit en de hoge productieefficiency te verzekeren. Voor heet dringend proces, zal het dubbele spoor volledige automatische materiaal worden gebruikt. 
Rotswol in Joaboa-Comité wordt gebruikt dat

Rotswol in Joaboa-Comité wordt gebruikt dat

Rotswol als materiaal van de kernisolatie in Joaboa-Comité. De rotswol is een soort Klassena (niet-Brandt) vuurvast materiaal met uitstekende thermische isolatieeigenschappen. Het waterafstotende tarief van rotswol is niet minder dan 98%. Joaboatechnologie gebruikt het type van Rotswol de waarvan grondstoffen verticaal niet horizontaal worden geplaatst, zodat worden de samenpersende sterkte en de treksterkte hoogst verbeterd, die bevorderlijk is om de stabiliteit van het paneel zelf te verhogen.
Comprehensive Introduction

Het Decoratieve & Energy-saving Geïntegreerde Bekledingssysteem van Joaboatechnologie

 

Gebaseerd op het verschillende onder ogen ziende materiaal, Joaboa-Decoratieve kunnen Technologie & Energy-saving Geïntegreerde gebruikte Bekledingssysteem hoofdzakelijk in 3 types worden geclassificeerd: Aluminiumrol/Echte Steen/Ceramische Oppervlakte Decoratieve & Energy-saving Geïntegreerde Bekledingssystemen.

Voor dit deel, zullen wij over Joaboa-van de het Aluminiumrol van Technologie de Oppervlakte Decoratief & Energy-saving Geïntegreerd Bekledingssysteem, in het kort, aluminium-Type Joaboa-hoofdzakelijk de Bekledingssysteem van Technologie, en het geïntegreerde paneel bespreken dat wij in dit systeem hebben gebruikt worden genoemd aluminium-Type Joaboa-Comité.

 

 

 

※ Inleiding van aluminium-Type Joaboa-Comité

Aluminium-type Joaboa-het Comité gebruikt Fluorocarbon Deklaag Behandelde Aluminiumrol als decoratieve oppervlakte, Rotswol als materiaal van de isolatiekern, en Glasvezel versterkt op cement-gebaseerd membraan als steunende die laag, door hete dringende technologie wordt veroorzaakt.

 

 

 

※ Systeemeigenschappen

 

1. Het integreren van de isolatie en decoratiefuncties in één systeem. De bouwtechnologie is gemakkelijk, wat het bouwproces kon effectief versnellen en de bouwperiode verkorten.
 
2. JOABOA-het Comité heeft uitstekende thermische isolatie en vuurvaste prestaties. De rotswol is het beste vuurvaste materiaal, dat vuurvaste prestaties van Class A. heeft.
 
3. De Aluminiumrol, van de de Isolatiekern van de Rotswol het Materiële en op cement-Gebaseerde Membraan worden veroorzaakt door geavanceerd materiaal van in het buitenland bij een schaal van de automaticandmechanisatie. De productieefficiency is hoog en de productkwaliteit zou kunnen worden gewaarborgd.
 
4. JOABOA-het Comité is een soort echte energie - besparing en milieuvriendelijk groen bouwmateriaal. Alle overblijvende materialen vloeiden door productie voort en de bouw zou kunnen worden gerecycleerd, die het echt en vrije verontreiniging groen maakt.
 
5. JOABOA-het Comité heeft een volledige waaier van specificaties, die zeer de keus van de ontwerper van ontwerp voor verschillende gebouwen verrijkt. Het systeem is lichtgewicht, wat zeer de lading van de belangrijkste structuur van het gebouw vermindert.
 
6. De installatie is gemakkelijk en geschikt, wat zeer de bouwperiode verkort.
 
7. Volgens de toepassingspraktijk en de relevante testresultaten van gelijkaardig systeem in Duitsland in recente 40 jaar, heeft zijn levensduur de regelgeving vereisten van niet minder than25-jaren voor externe isolatiesysteem overschreden.
 
8. De veiligheid van systeem het bevestigen is hoog en de reparatie en vervangt voortgevloeid door toevallige schade is gemakkelijk. Het unieke kielcompartiment verzegelen, groef en tong het verbinden en doubleside het mechanische bevestigen van Joaboa-Technologie maken het systeem hoge bevestigende veiligheid en wind hebben bestand capaciteit laden.
 
9. De unieke het verzegelen en penstructuur leidt tot twee waterdichte barrières voor het systeem.
 
10. Het systeem heeft minder types van componenten, wat materialen bespaart, installatiekosten drukt, bouwskosten, bespaart en een rendabel ontwerp uitvoert.

※ Toepassingswaaier van Joaboa-het aluminium-Type van Technologie Joaboa-Comité

1)  Nieuwe belangrijke infrastructuurbouw, industriële gebouwen en burgerlijke & commerciële gebouwen met eisen ten aanzien van midden en high-end decoratief effect, enz.

 

2) Het vernieuwingswerk van oude gebouwen

 

  

 


 

 

※ Bouwmethodes

 

Voor aluminium-Type Joaboa-Comité, zijn er twee soorten toepassingsmethodes: Stok & Spijker de Methode & Keel Dry Hanging Installation Method van de Combinatieinstallatie.

Keel Dry Hanging Installation Method is niet alleen geschikt en, maar ook toepasselijk voor gebruik op grote schaal vlakke oppervlakte voor het stileren en modellering.

 

Stok & Spijker de Methode van de Combinatieinstallatie is geschikt voor toepassing op grote schaal en vlakke oppervlakte.

 

 

In techniektoepassingen, kunnen twee methodes, afhankelijk van de delen van de bouw samen worden gebruikt, dus om de passende methode te kiezen.

 

Systeem van Technologie van ceramisch-Typejoaboa het Decoratieve & Energy-saving Geïntegreerde Bekledings

 

Als de eigenaar of de ontwikkelaar hoge vereisten voor het voorgevelsysteem maar met strakke begroting hebben, Joaboa-zal Technologie de klanten adviseren om ons ceramisch-Type Geïntegreerd Bekledingssysteem, als onderstaand te proberen:
 
 


 

 

 

Marktaandeel

 

Joaboatechnologie, Uitvinder en Representatief Brand van Chinees Zelfklevend Waterdicht Membraan, het waarvan marktaandeel zo Hoogste 1 in Chinese binnenlandse markt meer dan 10 die jaar heeft gerangschikt, wijd in Viet Nam, Kambodja, India, enz. ook wordt gebruikt.

 

 

 

Documentdownload

 

Het Decoratieve en Energy-saving Geïntegreerde Bekledingssysteem van Joaboatechnologie

Landmark Projects