Bericht versturen
Huis
>
Unieke Systemen
>

Nul Systeem van de Tekort Waterdicht Dienst

Korte Inleiding van Nul Tekort Waterdicht Systeem

Nul Tekortsysteem werd officieel gelanceerd in 2014, dat het 1st uitvoerige waterdichte de dienstsysteem in de Bouw Waterdicht makende Industrie van China is, die ontwerp, materiaal, bouw, supervisie, waarborg en andere aspecten in kwestie behandelen. De systeemstructuur keurt hoofdzakelijk Zelfklevende Waterdichte Membranen Bondsure® + niet-Geneest Rubber het Bitumen Waterdichte Deklaag goed van NRB samen, om een Huidtype waterdicht systeem te vormen. Nul Tekortsysteem verstrekt de eerste waterdichte verzekering van de techniekkwaliteitsborging in de industrie.   
Korte Inleiding van Nul Tekort Waterdicht Systeem

Het Mechanisme van de projectverzekering van Nul Systeem van de Tekort Waterdicht Dienst

Het eerste punt betreffende Nul Tekort Waterdicht makend Systeem is Joaboa-Technologie is verantwoordelijk voor het resultaat. Als om het even welke lekkagekwesties in Nul Project van het Tekortsysteem gebeurden, Joaboa-zal Technologie de verantwoordelijkheid, geen kwestie dragen of het probleem van de ontwerper, de belangrijkste contractant, de ontwikkelaar of een andere partijen is: ten eerste, Joaboa-zal Technologie onze bouwteams om schikken te herstellen tot er geen lekkage is; ondertussen, volgens onze verplichting, „ZODRA de LEKKAGE, VOLLEDIGE COMPENSATIE“, de compensatie volgens de grootte van bouwgebied zal worden gegeven. 
Het Mechanisme van de projectverzekering van Nul Systeem van de Tekort Waterdicht Dienst

Ontwerpidee van Nul Tekort Waterdicht Systeem

NUL TEKORTsysteem is gebaseerd op Joaboa-HUIDtype van Technologie waterdichte theorie, die de betrouwbaarheid van het waterdichte project kan zeer verbeteren door het vloeibaar-kanaal tussen de waterdichte laag en het substraat te elimineren. Zelfs als er schade of tekorten in de waterdichte laag zijn, zullen zij niet het gehele waterdichte systeem vernietigen. om dit ontwerpidee te maken in werkelijkheid komen, Joaboa-verkoos Technologie „waterdichte membranen & waterdichte deklagen“ als volledige waterdichte materialen. 
Ontwerpidee van Nul Tekort Waterdicht Systeem
Materiële Combinatie van Bondsure-Membranen & NRB-Deklaag

Materiële Combinatie van Bondsure-Membranen & NRB-Deklaag

Nul Tekort Waterdicht Systeem keurt hoofdzakelijk Zelfklevende Waterdichte Membranen Bondsure® + niet-Geneest Rubber het Bitumen Waterdichte Deklaag goed van NRB samen, om een Huidtype waterdicht systeem te vormen. Bondsure® is een beroemd handelsmerk in China, dat tot Joaboa-de Groep van Technologie wordt behoord, en het vertegenwoordigt ook Chinese Zelfklevende Bitumineuze Waterdicht makende Membranen in Chinees vasteland. De verkoop van Joaboa-de Zelfklevende Waterdicht makende Membranen van Technologie heeft BOVENKANT in China vele jaren gerangschikt. De niet-Geneest Deklaag van NRB is Joaboa-een andere bijdrage van Technologie tot de waterdicht makende industrie. 
Inleiding van Zelfklevende het Waterdicht maken Bondsure® Reeks

Inleiding van Zelfklevende het Waterdicht maken Bondsure® Reeks

Met uitstekende kenmerken van treksterkte en moeheidsweerstandscapaciteit, Joaboa-zijn de Zelfklevende Bitumineuze het Waterdicht maken van Technologie Bondsure® Reeksen beschouwd als vertegenwoordiger van zelfklevende membranen in China meer dan 20 jaar. De Reeksen van het Bondsure®membraan bestaan uit enig-Opgeruimde Zelfklevende Membranen (als HUISDIER, van CLF, van s-CLF NS Type), Tweezijdige Zelfklevend  Voor Nul Tekortsysteem, enig-Opgeruimde zullen Bondsure®/de Tweezijdige wortel-Bestand Membranen zelf-Adhesive/BAC worden gekozen.  
Inleiding van niet-Geneest Rubber het Bitumen Waterdichte Deklaag van NRB

Inleiding van niet-Geneest Rubber het Bitumen Waterdichte Deklaag van NRB

NRB-de Deklaag is gemaakt van rubber, asfalt en additieven, dat altijd tijdens toepassing kleverig blijven. Het product zal in een stroomstaat op plaats worden verwarmd, en zal geschaafd worden of zal bespoten worden op de basis om een waterdichte laag met sterke zelfklevende kracht, uitstekend kruipenbezit, self-healing functie en het verouderen weerstand te vormen. Het is zowel een waterdichte laag evenals een laag plakkend. Volgens fysische eigenschappen, NRB-is de Deklaag verdeeld in twee types: L-type (vliegtuig), v-Type (voorgevel).  
Comprehensive Introduction

Nul Tekort Waterdicht Systeem

 

Nul Tekort Waterdicht Systeem werd officieel gelanceerd in 2014, dat het 1st uitvoerige waterdichte de dienstsysteem in de Bouw Waterdicht makende Industrie van China is, die ontwerp, materiaal, bouw, supervisie, waarborg en andere aspecten in kwestie behandelen.

De systeemstructuur keurt hoofdzakelijk Zelfklevende Waterdichte Membranen Bondsure® + niet-Geneest Rubber het Bitumen Waterdichte Deklaag goed van NRB samen, om een Huidtype waterdicht systeem te vormen. Nul Tekortsysteem verstrekt de eerste waterdichte verzekering van de techniekkwaliteitsborging in de industrie.

Het belooft van het resultaat van „geen lekkage“ de oorzaak te zijn. Tot 30 Juni, 2021, is het met succes toegepast in over 21,260,000㎡ van waterdichte projecten, gelijkwaardig van 2.978 internationale standaardvoetbalgebieden, en geen gevraagde compensatie voor.

Tot nu, Joaboa-is Technologie nog ENIGE 1 in Chinees vasteland dat projectverzekering voor de waterdichte projecten kan verstrekken.

 

 
 

※ Inleiding van het Waterdicht maken van Bondsure Zelfklevende Membraanreeks

Met uitstekende kenmerken van treksterkte en moeheidsweerstandscapaciteit, Joaboa-zijn de Zelfklevende Bitumineuze het Waterdicht maken van Technologie Bondsure® Reeksen beschouwd als vertegenwoordiger van zelfklevende membranen in China meer dan 20 jaar.

 

De Reeksen van het Bondsure®membraan bestaan uit enig-Opgeruimde Zelfklevende Membranen (als HUISDIER, van CLF, van s-CLF NS Type), Tweezijdige Zelfklevende Membranen (als Nd-BAC, bac-p, s-CLF Type), pre-Toegepast Membraan (het Type van s-CLF YC, MAC), toorts-Toegepaste Membranen (SBS, APP), Synthetische Membranen (pvc, TPO, Zelfklevende TPO) en wortel-Bestand Membranen (wortel-Bestand BAC/PVC/SBS/TPO), enz.

 

Voor Nul Tekortsysteem, zal het Bondsure® enig-Opgeruimde Type, Tweezijdig Zelfklevend Type, BAC wortel-Bestand Zelfklevend Type worden gekozen.

 

 

 

※ Inleiding van niet-Geneest Rubber het Bitumen Waterdicht makende Deklaag van NRB

De Rubber het Bitumen Waterdicht makende Deklaag van NRB is een soort de kleverige en deegachtige het waterdicht maken voorwaarde van deklaaginapplication, die uit rubber, bitumen en andere helpers wordt samengesteld.
 
Vóór toepassing, zal het aan stromend type worden verwarmd en zal vormen een perfecte het waterdicht maken laag met sterke adhesie, kruipenbezit en self-healing prestaties.
 
Het kan als afzonderlijke het waterdicht maken laag worden gebruikt, maar kan ook samen met het waterdicht maken van membranen op vorm worden toegepast in samengesteld systeem.
 
Verwijzingsdosering: 2.5kg/2mm/m2          Pakketten: 20kg /pail

 

※ Systeemeigenschappen

1. Sterke weerstand tegen externe krachten, de uitstekende trek en prestaties van de moeheidsweerstand.
 
2. Na toepassing, vloeibaar-channeling er niet tussen het waterdicht maken membraanlaag en het waterdicht maken deklaaglaag. Zelfs als er om het even welke kleine schade is, zal het water strikt beperkt worden in kleinschalig, zal het niet hier en daar stromen.
 
3. Aangezien Geneesbare Rubber het Bitumen Waterdicht makende Deklaag van NRB de niet in stroomtype als laag plakkend vóór van toepassing geweest met zal worden verwarmd
de waterdicht makende membranen, zullen het voor de bouw in de koude winter mogelijk en eerder geschikt zijn.
 
4. De waterdicht makende Membranen worden ontworpen en als tweezijdig zelfklevend type veroorzaakt, dat zeer zal verbeteren
betrouwbaarheid en veiligheid van het waterdicht makende systeem, evenals geschikt voor de toepassing.

Toepassingsgebied

 

Nul Tekort Waterdicht Systeem is toepasselijk om waterdicht te maken en anti-lekkageprojecten in kelderverdieping, dak, en andere delen van industriële en burgerlijke gebouwen.
 

  

 

 

Bouwmethodes

 

Nul Tekort Waterdicht Systeem kan bouwmethode gebruiken zoals hieronder: Hete Toepassing.
 

 

Inleiding van Hete Toepassing

 

De HETE TOEPASSING is samengesteld van rubberasfalt waterdichte deklaag en zelfklevend membraan dat dicht met de basislaag wordt geplakt om „huid-type“ een waterdicht systeem te vormen. Het is een organisch geheel met bijkomende voordelen, die aan de misvorming en self-healing prestaties van de basis kunnen aanpassen, effectief water het channeling verhinderen en lekkagegevaren verminderen.
 
Substraatvereisten
1) De stevigheid en de sterkte van de basislaag aan de ontwerpvereisten moeten zouden voldoen.
2) De oppervlakte van de basislaag schoon en vlot moeten zou zijn, en er zou geen kwaliteitstekorten zoals zich het poederen, het schuren, het pellen, leegten en kuilen moeten zijn.
3) Verwijder sundries, vettig vuil, zand, enz. op de oppervlakte van de basislaag, en het schoonmakende werk moet op elk ogenblik tijdens de bouw worden uitgevoerd.
4) Als er duidelijk water op de basislaag is, moet het vóór bouw worden schoongemaakt. Als de basisoppervlakte vrij vochtig is, moet het droog met een ventilator zijn.
 
 

Opslag en Vervoer

 

1. De verschillende types of de specificaties van producten zouden moeten worden gescheiden, gemengd niet.

2. Houd het droog en geventileerd, beschermd tegen de zon of de regen.

3. De opslagtemperatuur zou niet hoger moeten zijn dan 45 ℃. Stapel omhoog de membranen op flatwise de waarvan voorraadhoogte niet vijf lagen zou moeten overschrijden.

4. Verhinder schuine stand of zijdruk tijdens vervoer, en behandel met indien nodig gevoeld.

5. De opslagtijd is minstens één jaar vanaf vervaardigingsdatum als het product op normale opslagvoorwaarde is.

 

 

Internationaal & Binnenlands Certificaat

 

ASTM-het Testen Rapport van Super de Treksterkte Zelfklevend Waterdicht makend Membraan van Bondsure® s-CLF (NS-Type)

 

S-CLF is goedgekeurd door het Evaluatiecomité van Wetenschap en Technologische ontwikkelingbevorderingscentrum van Ministerie van Huisvesting en Urban-Rural Bouw.

 

 

Marktaandeel

 

Joaboatechnologie, Uitvinder en Representatief Brand van Chinees Zelfklevend Waterdicht Membraan, het waarvan marktaandeel zo Hoogste 1 in Chinese binnenlandse markt meer dan 10 die jaar heeft gerangschikt, wijd in Viet Nam, Kambodja, India, enz. ook wordt gebruikt.

 

 

Documentdownload

 

Joaboatechnologie Nul Waterdichte Systeem van Tekort het Super Bondsure

Landmark Projects