Bericht versturen
Huis
>
Unieke Systemen
>

WiCi Waterdicht & Isolatie Geïntegreerd Dakwerksysteem

Inleiding van WiCi-het Waterdicht maken & Isolatie Geïntegreerd Dakwerksysteem

WiCi het Waterdicht maken & het Isolatie Geïntegreerde Dakwerksysteem zijn een UNIEK die systeemproduct van FM Goedgekeurde TPO/PVC-Dakwerkbladen of Zelfklevende Bitumineuze Waterdicht makende Membranen op hoogste, stijve polyurethaanschuim of rots wook als isolatiekern in het midden en op cement-gebaseerde waterdicht makende membraan op de bodem door speciale productietechnologie wordt samengesteld, die stevig op betonconstructielaag door polymeermortier kan worden geplakt plakkend. Kan het WiCi Geïntegreerde Dakwerksysteem slechts door Joaboa Technologie zelfs in de gehele wereldmarkt worden geleverd.
Inleiding van WiCi-het Waterdicht maken & Isolatie Geïntegreerd Dakwerksysteem

Structuur van WiCi-het Waterdicht maken & Isolatie Geïntegreerd Dakwerkcomité

Het WiCisysteem niet alleen kan het het waterdicht maken effect van het dak beschermen door vloeibaar-channeling tussen de de het waterdicht maken laag & isolatiekern, van de isolatiekern & van het substraat oppervlakte te elimineren, maar ook kan de toepassingstechnologie en deminish het systemische risico vereenvoudigen, zeer het uitvoerige effect van het energiebehoud verbeteren.
Structuur van WiCi-het Waterdicht maken & Isolatie Geïntegreerd Dakwerkcomité

Om huid-Type het Waterdicht maken Theorie te bereiken

Het WiCisysteem niet alleen kan het het waterdicht maken effect van het dak beschermen door vloeibaar-channeling tussen de het waterdicht maken laag & de isolatiekern, isolatiekern & substraatoppervlakte te elimineren. Wegens de geavanceerde productietechnologie in Joaboa-de Productiebasis van Wuhan van Technologie, de het waterdicht maken laag, het materiële en op cement-gebaseerde steunende membraan van de isolatiekern, zijn alle 3 types van materialen geïntegreerd in een volledig samengesteld paneel. 
Om huid-Type het Waterdicht maken Theorie te bereiken
Keurde het WiCi Geïntegreerde Comité goed als Nationaal Belangrijkste Nieuw Product van China

Keurde het WiCi Geïntegreerde Comité goed als Nationaal Belangrijkste Nieuw Product van China

In Oktober 2014, WiCi-werden het Waterdicht maken & het Isolatie Geïntegreerde Dakwerksysteem goedgekeurd met het Nationale Belangrijkste Nieuw Productcertificaat, door vier nationale ministeries en afdelingen van China: Het Ministerie van Wetenschap en Technologie van de Volksrepubliek China, het Ministerie van Milieubescherming van de Volksrepubliek China, het Ministerie van Handel van de Volksrepubliek China, het Algemene Beleid van Kwaliteitssupervisie, Inspectie en Quarantaine van de Volksrepubliek China, dus om raplid bevordering in de gehele binnenlandse markt te krijgen.  
Uniciteit van het Waterdichte & Isolatie Geïntegreerde Dakwerksysteem van WiCi

Uniciteit van het Waterdichte & Isolatie Geïntegreerde Dakwerksysteem van WiCi

Zoals voor Waterdichte WiCi & Isolatie is het Geïntegreerde die Dakwerksysteem, met het traditionele dakwerksysteem wordt vergeleken, vanaf het begin van materiële productie, bouwproces aan het onderhoud, grote inspanningen gemaakt om emissies te verminderen en energie te besparen. De eenvoudigste dakstructuur, geen behoefte van screed-laag en beschermende laag, het uitstekende waterdicht maken & het isolatieeffect zullen door geschikte bouwmethode, prestaties-prijs zeer verbeterde verhouding worden vervuld.
Oriëntatiepuntprojecten van WiCi Geïntegreerd Dakwerksysteem

Oriëntatiepuntprojecten van WiCi Geïntegreerd Dakwerksysteem

Is het WiCi Waterdichte & Isolatie Geïntegreerde Dakwerksysteem met succes toegepast op honderden projecten over het land, die omvatten: De Bouw van HK van Tencentbinhai in Shenzhen, Tencent-HK in Peking, Chongqing Tencent Cloud Computing Data-Centrumfase II, Farmaceutisch 120A de Uitbreidingsproject van het de Grondstoffenpakhuis van Dalian Pfizer, de Logistiek Noordoostelijke van China Logistiekbasis, van de de Biotechnologieindustrialisatie van Shanghai Junshi de Havenproject, van het de Softwarepark van Tchang-cha Zhongdian Fase II, enz.
Comprehensive Introduction

WiCi Waterdicht & Isolatie Geïntegreerd Dakwerksysteem

 

WiCi het Waterdicht maken & het Isolatie Geïntegreerde Dakwerksysteem zijn een UNIEK die systeemproduct van FM Goedgekeurde TPO/PVC-Dakwerkbladen of Zelfklevende Bitumineuze Waterdicht makende Membranen op hoogste, stijve polyurethaanschuim of rots wook als isolatiekern in het midden en op cement-gebaseerde waterdicht makende membraan op de bodem door speciale productietechnologie wordt samengesteld, die stevig op betonconstructielaag door polymeermortier kan worden geplakt plakkend. Kan het WiCi Geïntegreerde Dakwerksysteem slechts door Joaboa Technologie zelfs in de gehele wereldmarkt worden geleverd. Het is ook een nieuw systeem dat is gezien en als van China Nieuw die Product Op nationaal niveau gezien wordt geadviseerd om in de gehele binnenlandse markt worden gebruikt. Voor bijna alle hq's van TENCENT en ALIBABA, WiCi-is het Systeem wijd gebruikt in hun dakwerkprojecten.

 
 

※ Struture en Specificaties van WiCi Geïntegreerd Dakwerkcomité

 

※ Systeemeigenschappen

 

1. Één Stap, Twee Functies
 
De speciale SANDWICHstructuur, om het waterdicht maken & isolatie te bereiken functioneert door één stap.
 
2. Efficiënt en Energy-saving, Duurzame Prestaties
 
Aangezien de isolatiekern niet absorberend en geen vloeibaar-channeling binnen van het paneel is, kan het het waterdicht maken & isolatie samengestelde systeem langdurige stabiele prestaties tonen.
 
3. Geschikt en Snel voor Tijdbesparende Bouw,
 
Alle processen van de tradtionalbouw zoals screed-laag, isolatielaag, het waterdicht maken laag en beschermende laag zijn gecombineerd in één stap. De gehele bouwperiode zal zeer verminderd worden.
 
4. Rendabele kostenbesparing,
 
De eenvoudigste dakstructuur, geen behoefte van screed-laag en beschermende laag, het uitstekende waterdicht maken & het isolatieeffect zullen door geschikte bouwmethode, prestaties-prijs zeer verbeterde verhouding worden vervuld.
 
5. Milieuvriendelijk energiebehoud en Emissievermindering,
 
Vergeleken met het traditionele dakwerksysteem, vanaf het begin van materiële productie, is het bouwproces aan het recentere onderhoud, grote inspanningen gemaakt om emissies te verminderen en energie te besparen.
 
6. Ceitified door Gebiedende Testorganisatie, Geloofwaardige Kwaliteit
 
Het niveau van wereldklasse, ging gemachtigde die certificatie over door FMgoedkeuring wordt uitgegeven, de V.S.
 
 
※ Toepassingswaaier van WiCi Geïntegreerd Dakwerksysteem

Geschikt voor de het waterdicht maken & van de isolatietechniek projecten van dak, kelderverdiepingsdak, enz.

 

  

 

 

 

Bouwmethodes

 

 

Na het toepassen van WiCi Geïntegreerd Comité samen met het plakken van mortier op het substraat met Natte Toepassing die door Joaboa Technologie ook wordt uitgevonden, zal er geen WATERmigratie tussen het waterdicht maken laag & isolatielaag, isolatielaag & substraat zijn.

 

  

 

Opslag en Vervoer

 

1. Tijdens het vervoer van dit product, besteed aandacht aan waterdichte zonbescherming, vermijd gelieve mechanische schade, en vuurwerk te belemmeren.
 
2. De opslagplaats zou stevig en vlot moeten zijn, en de hoogte van het bulk stapelen zou niet 2 meters moeten overschrijden. De bodem van de stapel zal met hout of schuimraad worden opgevuld. De afstand tussen het hout zou niet meer dan 2 meters moeten zijn. De oppervlakte van de raad zal met gekleurde strookdoek voor bescherming worden behandeld.
 
3. Het zou vlak tijdens vervoer moeten worden gelegd. Tijdens verticaal vervoer, zou de veiligheidsgordel moeten worden gebruikt om de plaat stevig te bevestigen.
 
4. Vermijd zon en regen, en verhinder contact met hittebron, brandbron, en organische oplosmiddelen.
 
 
Promotieversie van WiCi Geïntegreerd Dakwerksysteem dat op Staaldakwerk (met Staalplaat aan de Bodemkant) moet worden Gebruikt
 
Het zou het Eenvoudigste Geïntegreerde Systeem van het Staaldakwerk in de Wereld kunnen zijn!
 
 


 

 

 

Marktaandeel

 

Joaboatechnologie, Uitvinder en Representatief Brand van Chinees Zelfklevend Waterdicht Membraan, het waarvan marktaandeel zo Hoogste 1 in Chinese binnenlandse markt meer dan 10 die jaar heeft gerangschikt, wijd in Viet Nam, Kambodja, India, enz. ook wordt gebruikt.

 

 

 

Documentdownload

 

WiCi het Waterdicht maken & van het Isolatie Samengesteld Geïntegreerd Dakwerk Systeem

 

Van het Staalplaat van Joaboatechnologie het Type het Waterdichte & Isolatie Geïntegreerde Dakwerksysteem van WiCi

Landmark Projects