Bericht versturen
Huis
>
ONGEVEER DE V.S.
>

Energiebehoud

Milieu de Etiketteringsproducten van China

Milieu de Etiketteringsproducten van China

Alle waterdicht makende die deklaag & het waterdicht maken membranenproducten door Joaboa Technologie worden geproduceerd hebben de certificatie van „Milieu de Etiketteringsproducten van China“ overgegaan. Wijst de Milieu Etikettering van China erop dat het product aan de vereisten van milieubescherming voldoet en gunstiger is aan het ecologische milieu.
Gidscatalogus van Geselecteerde Producten voor Groene Gebouwen

Gidscatalogus van Geselecteerde Producten voor Groene Gebouwen

Veel van Joaboa-de producten van Technologie hebben de „Gidscatalogus van Geselecteerde Producten want de Groene Gebouwen“ certificatie door van Certificatie China de Groepsco. certfied van de de Bouwmaterialeninspectie en overgegaan, is Ltd Joaboa-Technologie ook de eerste onderneming in de industrie om de nationale groene milieubescherming productcertificatie over te gaan.
Certificaat voor Groene het Productcertificatie van China

Certificaat voor Groene het Productcertificatie van China

Bovendien hebben veel van Joaboa-de producten van Technologie het „Certificaat overgegaan want de Groene het Productcertificatie van China“ door GJC Certificatie certfied. Joaboatechnologie is ook de eerste onderneming in de industrie om de nationale groene milieubescherming productcertificatie over te gaan.

Bouw Groene Steden, Controlerende Kooldioxide-emissie

Op 22 April, 2016, ondertekenden de leiders van meer dan 170 landen de Overeenkomst van Parijs bij het Hoofdkwartier die van de Verenigde Naties in New York, een globale golf van groene en low-carbon transformatie veroorzaken. Aan het begin van het 14de Vijfjarenplan, „de koolstofpiek“ en „de koolstofneutraliteit zijn“ geschreven in het economische en sociale ontwikkelingsplan van vijf jaar voor het eerst als belangrijke doelstellingen van het „14de Vijfjarenplan“ van China bij verontreinigingspreventie en de controle. Geantwoord aan een beroep door de staat, Joaboa-keurt Technologie groen ontwikkelingsbeleid in installatiebouw, productie, R&D, het behoud van de machtsenergie en milieubescherming goed, die tot concept bijdragen en handhaaft de ecologische groene steden.
Bouw Groene Steden, Controlerende Kooldioxide-emissie

Groen de Productieproces van Joaboatechnologie

Joaboatechnologie heeft tientallen miljoenen Yuans in milieubescherming bouw geïnvesteerd en milieubescherming faciliteiten blijven verbeteren. Onder hen, productie gebruiken de basissen in Tianjin, Chengdu en Wuhan allen photocatalytic oxydatie om het gas van het productieafval te behandelen. Het die milieubescherming behandelingsmateriaal in de productiebasissen van Huizhou, van Shishou, van Suzhou en Tianjin-is wordt gebruikt regeneratieve verbrandingsoven, en het behandelingsproces is het belangrijke niveau in de industrie.
Groen de Productieproces van Joaboatechnologie

De Groene Fabrieken van Joaboatechnologie

In antwoord op het nationale milieubeveiligingsbeleid, Joaboa-is Technologie geëngageerd aan de bouw van een groene fabriek, om de totstandbrenging van het doel van „dubbele koolstof“ bronmacht te bevorderen. Geselecteerd door het Milieuontwikkelingscentrum van het Ministerie van Ecologie en Milieu, Joaboa-won Technologie Toekenning van de de Identiteits Eminente Onderneming van China de Milieu, de Milieubescherming van Tianjin 2020 Ondernemingsleider Unit, geschat als Diploma middelbare schoolonderneming door het Ministerie van Milieubescherming, enz.
De Groene Fabrieken van Joaboatechnologie

Environmental Protection Equipment in Joaboa Tech Production Bases

 • de Milieubescherming van RTO Systeem in Huizhou-Fabriek (het meest geavanceerde systeem van de het gasbehandeling van de asfaltstaart in de wereld)
  de Milieubescherming van RTO Systeem in Huizhou-Fabriek (het meest geavanceerde systeem van de het gasbehandeling van de asfaltstaart in de wereld)
 • Milieubescherming Materiaal in Shishou-Productiebasis
  Milieubescherming Materiaal in Shishou-Productiebasis
 • Het Systeem van de Rookgasbehandeling in Chengdu-Productiebasis
  Het Systeem van de Rookgasbehandeling in Chengdu-Productiebasis
 • Milieubescherming Materiaal in Suzhou-Productiebasis
  Milieubescherming Materiaal in Suzhou-Productiebasis
 • Milieubescherming Materiaal in Tianjin-Productiebasis
  Milieubescherming Materiaal in Tianjin-Productiebasis