Bericht versturen

DE BASIS VAN HUWEI BANTIAN

2023-05-18

Recentste bedrijfgeval ongeveer DE BASIS VAN HUWEI BANTIAN

laatste bedrijfscasus over DE BASIS VAN HUWEI BANTIAN  0Projectprofiel

De bouwwerf van het waterdichte project omvat drie delen.

De buitenmuur van de kelderverdieping: met inbegrip van waterdichte laag en de verwante screed laag, beschermende laag, enz., het waterdichte gebied is over 8000㎡;

Het kelderverdiepingsdak: met inbegrip van de waterdichte laag van het dak (openluchtdeel) en de verwante helling die laag vinden, beschermende laag, enz., is het waterdichte gebied over 95,000㎡;

Daktechniek: met inbegrip van vlak dakwerk en een kleine hoeveelheid waterdichte laag van het hellingsdakwerk (hulpgebouwen) en verwant met helling die laag, isolatielaag, beschermende laag, decoratieve laag, waterdicht gebied van ongeveer 26,000㎡ maken.

laatste bedrijfscasus over DE BASIS VAN HUWEI BANTIAN  0Beschrijving van het project

Aan het eind van 1998. Huawei begon de bouw van Bantian-Productiebasis.

Joaboatechnologie nam de hoogste vlek in de woeste concurrentie, gebruikend zijn materialen voor het het waterdicht maken project bij de productiebasis. Dit project hielp Joaboa-Technologie om de originele accumulatie van kapitaal te voltooien en legde stevig materiaalfundamenten voor de recentere voltooiing in de waterdicht makende industrie.
De Basis van Huaweibantian wordt gevestigd in Longgang-District, Shenzhen, die een gebied van 1,3 vierkante kilometers behandelen. Het bestaat uit een opleidingscentrum, een onderzoek en ontwikkelingscentrum, een proefcentrum, een administratief centrum, een productiecentrum, een datacentrum, een machinaal bewerkend centrum, en werknemersflats van Baicaoyuan.
Onder hen, won het Wetenschappelijke het Onderzoekscentrumproject van Huawei „Luban Award“ van Nationale de eerste-KwaliteitsConstructiewerkzaamheden die van China in 2004, het enige project in Shenzhen om deze eer te winnen worden.

Het project werd geconstrueerd door Shenzhen Branch van de Bouwdienst II van China, met een bouwgebied van 300.000 vierkante meters. Het centrum bestaat uit kelderverdieping (1st verdieping), drie onderzoekgebouwen (7de verdieping), de complexe bouw (21ste verdieping van hoofdgebouw, 1st verdieping van de hulpbouw), het dineren zaal (4de verdieping) en assistentgebouwen (voor VIP ontvangstzaal, veiligheidsruimte en benzinestation). Het totale bouwgebied is 297.790 vierkante meters, is het totale landgebied 149.378 vierkante meters.