Bericht versturen
Huis
>
ONGEVEER DE V.S.
>
Oriëntatiepuntprojecten
>
Projects of Tunnel Waterproof Systems
>

Kaart Kabao -kabao-hannon Chira Junction van de Noordoostelijke Lijn van de Dubbele Tunnel van de Spoorspoorweg (in Thailand)

Kaart Kabao -kabao-hannon Chira Junction van de Noordoostelijke Lijn van de Dubbele Tunnel van de Spoorspoorweg (in Thailand)

2023-05-16

Recentste bedrijfgeval ongeveer Kaart Kabao -kabao-hannon Chira Junction van de Noordoostelijke Lijn van de Dubbele Tunnel van de Spoorspoorweg (in Thailand)

laatste bedrijfscasus over Kaart Kabao -kabao-hannon Chira Junction van de Noordoostelijke Lijn van de Dubbele Tunnel van de Spoorspoorweg (in Thailand)  0Projectprofiel

Waterdicht makende Materialen: 2.0mm de Tunnel Waterdicht makend Membraan van pvc Bondsure®

Het waterdicht maken Gebied: rond 100.000 ㎡

Projectpositie: Tunnel het Waterdicht maken

laatste bedrijfscasus over Kaart Kabao -kabao-hannon Chira Junction van de Noordoostelijke Lijn van de Dubbele Tunnel van de Spoorspoorweg (in Thailand)  0Beschrijving van het project

De totale lengte van dual-track spoorweg van Thailand is 134 kilometers, wat gezamenlijk door Internationale Techniekadviseurs en Amberg Infraestructuras werd ontworpen. Het project is verdeeld in vier contracten volgens de inhoud. De totale contractant is italain-Thais, wat eerste in Thailand rangschikt. De verschillende contracten worden gezamenlijk aangegaan met verschillende algemene aannemers. De bouw van het project begon officieel in 2018. Het Een tunnel graven van italain-Thai en van het Spoor bouwde het 12.4km tunnelproject met een totale investering van 9,29 miljard Baht (1,448 miljard yuans). Onder hen, heeft het Laboratorium van Verbodshin een totale lengte van 5,2 kilometers, die de langste spoorwegtunnel momenteel in Thailand, met een algemeen waterdicht gebied van ongeveer 300.000 vierkante meters is. Deze sectie van het project gebruikt Joaboa-het niet tentoongestelde waterdichte membraan pvc-h van Technologie 2.0mm.