Bericht versturen
Huis
>
nieuws
>
Overseas News
>

Joaboatechnologie ontwikkelt zich snel in de Markt van Vietnam, en liet de Wereld de Macht van Chinees zien die Waterdicht Merk bouwen!

Joaboatechnologie ontwikkelt zich snel in de Markt van Vietnam, en liet de Wereld de Macht van Chinees zien die Waterdicht Merk bouwen!

2023-02-16

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Joaboatechnologie ontwikkelt zich snel in de Markt van Vietnam, en liet de Wereld de Macht van Chinees zien die Waterdicht Merk bouwen!

Met de migratie van verwerkende industrie aan Zuidoost-Azië van China en andere ontwikkelde landen, heeft de stijging van verwerkende industrie in Zuidoost-Azië nieuwe ontwikkelingskansen aan de waterdichte markt gebracht. Joaboatechnologie, met zijn sterke technische van het innovatiesterkte en product de dienstbevoegdheid, heeft vele verwezenlijkingen in het onderzoeken van markten overzee in de loop van de jaren gemaakt, en de markt van Vietnam is één van hen. In deze kwestie, onlangs nemen een blik bij Joaboa-het oriëntatiepuntprojecten van Technologie in het industrieterreinstreken van Vietnam.

 

Nr 1 de FABRIEK van YIDA VIENAM

De waterdichte Materialen gebruikten:

Niet-Geneest Rubber het Bitumen Waterdichte Deklaag van NRB, de één-Component van SPU Overstrength Elastische Polyurethaan Waterdichte Deklaag, SBS toorts-Toegepast Gewijzigd Bitumen Waterdicht Membraan, Inleiding Op basis van water.

Projectinleiding:

Hong Kong Yida Group, een wereld belangrijke fabrikant van alle katoenen overhemden, bouwt een textielfabriek in Vietnam. Het project wordt gevestigd in de Industriezone van Liedthao, Jinxi-Provincie, Fushou-Provincie, Vietnam.

 

laatste bedrijfsnieuws over Joaboatechnologie ontwikkelt zich snel in de Markt van Vietnam, en liet de Wereld de Macht van Chinees zien die Waterdicht Merk bouwen! 0laatste bedrijfsnieuws over Joaboatechnologie ontwikkelt zich snel in de Markt van Vietnam, en liet de Wereld de Macht van Chinees zien die Waterdicht Merk bouwen! 1

Nr 2 Fushan-het Project van de het Huishoudelijke afvalbehandeling van de Gemeente

De waterdichte Materialen gebruikten:

Bondsure™bac Tweezijdige Zelfklevende Waterdichte Membranen

Beschrijving van het project:

Het project van de afvalbehandeling in Fushan-Gemeente, Hue Province, met een gebied van het bouwland van 11.23hm ², met inbegrip van het belangrijkste fabrieksgebouw, de slaapzaalbouw, leachate behandelingspost, vormt uitvoerige gebruiksplaats en andere enige gebouwen slakken. Na de voltooiing van het project, zal het effectief de secundaire verontreiniging van huisvuil controleren, zal de positieve cyclus van afvalresourcegebruik, realiseren en zal de moderniseringstransformatie en de ontwikkeling van de lokale sociale economie bevorderen.

laatste bedrijfsnieuws over Joaboatechnologie ontwikkelt zich snel in de Markt van Vietnam, en liet de Wereld de Macht van Chinees zien die Waterdicht Merk bouwen! 2laatste bedrijfsnieuws over Joaboatechnologie ontwikkelt zich snel in de Markt van Vietnam, en liet de Wereld de Macht van Chinees zien die Waterdicht Merk bouwen! 3

Nr 3 Anyang Industrial Park Honor Electronic-Project

De waterdichte Materialen gebruikten:

Inleiding op basis van water, niet-Geneest Rubber het Bitumen Waterdichte Deklaag van NRB, Bondsure™ HUISDIERENaluminiumfolie Behandeld Zelfklevend Waterdicht Membraan

Beschrijving van het project:

De eerelektronika is een belangrijke fabrikant van omschakelingsvoeding in China, dat onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop van de producten van de omschakelingsvoeding integreert. De eerelektronika hecht groot belang aan de globale lay-out van zaken, en heeft opstelling een productiebasis in Vietnam om aan de internationale marktconcurrentie deel te nemen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Joaboatechnologie ontwikkelt zich snel in de Markt van Vietnam, en liet de Wereld de Macht van Chinees zien die Waterdicht Merk bouwen! 4laatste bedrijfsnieuws over Joaboatechnologie ontwikkelt zich snel in de Markt van Vietnam, en liet de Wereld de Macht van Chinees zien die Waterdicht Merk bouwen! 5

No.4 de Fabriek van Vietnam Pegatron

De waterdichte Materialen gebruikten:

Bondsure™bac Tweezijdig Zelfklevend Waterdicht Membraan, niet-Geneest Rubber het Bitumen Waterdichte Deklaag van NRB

Projectinleiding:

PEGATRON is een dochteronderneming die van ASUS, zich in contract productie voor ASUS specialiseren. Op 10 Augustus, 2020, rangschikte Pegatron Nr 269 op Fortuin Globale lijst 500 in 2020. Gevestigd in Nam Thim Vu Industrial Park in Vietnam, heeft het project een waterdicht gebied van bijna 100,000m ² en voor de productie van burgerlijk elektronisch materiaal, computers en computerrandapparatuur, communicatieapparatuur, elektronische componenten, kringsraad en ander elektronisch materiaal gebruikt.

 

laatste bedrijfsnieuws over Joaboatechnologie ontwikkelt zich snel in de Markt van Vietnam, en liet de Wereld de Macht van Chinees zien die Waterdicht Merk bouwen! 6laatste bedrijfsnieuws over Joaboatechnologie ontwikkelt zich snel in de Markt van Vietnam, en liet de Wereld de Macht van Chinees zien die Waterdicht Merk bouwen! 7

Nr 5 Compal Electronics-Fase 2 de Fabriek van Vietnam

De waterdichte Materialen gebruikten:

Bondsure™ bac-p Tweezijdig Zelfklevend Waterdicht Membraan, niet-Geneest Rubber het Bitumen Waterdichte Deklaag van NRB

Projectinleiding:

Compal Electronics-fabrieksfase 2 wordt gevestigd in Vietnam Yongfu. De investeerder is Taiwan Compal Electronics. De fabriek wordt hoofdzakelijk gebruikt voor de productie van laptop computers, die een fabriek van de precisieelektronika is. De waterdichte vereisten van de workshop zijn zeer strikt. In antwoord op de vraag van de klant, Joaboa-keurt Technologie Nul Tekort Waterdicht Systeem goed, dat Zelfklevend Waterdicht Membraan Bondsure™ samen met Rubber het Bitumen Waterdichte Deklaag van NRB, met een waterdicht gebied van 57,000m ² combineert. Er zij op gewezen dat dit project door de lokale agent van Hanoi van Joaboa-Technologie samen met de commerciële afdeling overzee van Joaboa-Technologie werd uitgevoerd. Door productaanbeveling en ondoordringbaar maken ter plaatse, werd het project definitief gewonnen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Joaboatechnologie ontwikkelt zich snel in de Markt van Vietnam, en liet de Wereld de Macht van Chinees zien die Waterdicht Merk bouwen! 8laatste bedrijfsnieuws over Joaboatechnologie ontwikkelt zich snel in de Markt van Vietnam, en liet de Wereld de Macht van Chinees zien die Waterdicht Merk bouwen! 9

Nr 6 de Fabriek van Haixin Vietnam

De waterdichte Materialen gebruikten:

Bondsure™ bac-p Tweezijdig Zelfklevend Waterdicht Membraan, niet-Geneest Rubber het Bitumen Waterdichte Deklaag van NRB, JS-Polymeer Cementitious Waterdichte Deklaag

Projectinleiding:

De Fabriek van Haixinvietnam wordt gevestigd in Wenlin-Provincie, Hingan-Provincie. De investeerder is Zhejiang-Walrus Nieuw Materieel Co., Ltd, dat een bekende de bouwmaterialenfabrikant van pvc van China is. Het is de 2de fabriek die van Zhejiang-Walrus in Vietnam, een gebied van meer dan 120.000 m ² behandelen. Dit project keurt de het waterdicht maken bouwtechnologie van Nul Tekort Waterdicht Systeem goed, dat zeer rijp in Chinese binnenlandse markt is geweest en snel in Zuidoost-Azië, vooral in bedrijfprojecten gepopulariseerd.

 

laatste bedrijfsnieuws over Joaboatechnologie ontwikkelt zich snel in de Markt van Vietnam, en liet de Wereld de Macht van Chinees zien die Waterdicht Merk bouwen! 10

Nr 7 Foxconn Vietnam Bac Ning Factory

De waterdichte Materialen gebruikten:

Bondsure™ bac-p Tweezijdig Zelfklevend Waterdicht Membraan, Bondsure™ HUISDIERENaluminiumfolie Behandeld Zelfklevend Waterdicht Membraan, de één-Component van SPU Overstrength Elastische Polyurethaan Waterdichte Deklaag, JS-Polymeer Cementitious Waterdichte Deklaag

Projectinleiding:

De Foxconngroep, in 1974 in Taiwan, China wordt opgericht, is één van de grootste bedrijven op het gebied van elektronika, informatietechnologie en computers die. In Maart 2007, Foxconn-begon de Groep bouw fabrieken in Bac Ninh, Bac Giang en andere provincies in Vietnam. De Bac Ninh-installatie in Vietnam is de 1st fabriek door Foxconn in Vietnam met een $160 miljoen investering die in 2007 wordt gebouwd, een gebied van 1.1hm ² behandelen die.

 

laatste bedrijfsnieuws over Joaboatechnologie ontwikkelt zich snel in de Markt van Vietnam, en liet de Wereld de Macht van Chinees zien die Waterdicht Merk bouwen! 11

De innovatie heeft altijd in Joaboa-het bloed van Technologie, vooral de laatste jaren, Joaboa-zaken de overzee van Technologie wordt meer en meer succesvolle projecten in de internationale markt gestroomd.

Joaboatechnologie zal ernaar streven om een high-end, uitvoerig, flexibel en efficiënt open platformsysteem op om het even welke mogelijke manier op te bouwen om ons marktconcurrentievermogen en dat van onze partners ruim te verbeteren. De diepe cultuur van Joaboatechnologie de ontwikkeling en van de Vietnamese markt hebben volledig het succes van zijn samenwerkingswijze overzee bewezen. Joaboatechnologie zal samenwerkingsverband tussen ondernemingen overzee of Chinese middelen en uitstekende Vietnamese partners plaatselijk vestigen. Door de coördinatie van diverse middelen in binnenlandse en overzee markt en van het verkoopbeleid steun, zullen wij uiteindelijk Chinese ondernemingen bijstaan om samenwerking met lokale partners in Vietnam met succes te bereiken.

Op Joaboa-wijze de overzee van de het projectsamenwerking van Technologie, vestigen de uitstekende partners overzee en Joaboa-Technologie vertrouwen, verdiepen en de stilzwijgende samenwerking, leidt van ganser harte tot waarde. Joaboatechnologie is er stellig van overtuigd dat slechts door te creëren de waarde voor klanten het merk echt kan naar het buitenland gaan en naar de wereld gaan!

Momenteel, Joaboa-is Technologie diep wortel geschoten in de Zuidoostaziatische markt, en gebleven andere markten overzee in de toekomst uitbreiden en uitbreiden. Wij heten vrienden welkom die bereid zijn om hun sterkte in de markt overzee te tonen, om deze waardevolle en zinvolle goede oorzaak samen te doen!